Esat Pimapen Tamiri Servisi

Kapı ve pencere sistemlerinde ki arızalar özellikle kış aylarında daha ön plana çıkmaktadır. Fitillerde ve contalarda ki aşınmalar genellikle yağmurlu ve soğuk günlerde kendini belli eder. Bu gibi durumlarda Esat pimapen tamiri servisimiz en kısa sürede konumunuza gelerek tamir işlemlerine başlar ve en kısa sürede sorunsuzca teslim eder. Pimapen tamiri işleri oldukça uzmanlık gerektiren bir iş dalıdır. Bu yüzden kendini kanıtlamış firmalar ile çalışmanız yapılacak en iyi hareket olacaktır.

Esat Pimapen Tamiri Servisi

Esat’ da kapı pencere tamiri servisi olarak birçok konu da profesyonel hizmet sunmaktayız. Bunlardan bazıları şu şekildedir.

  • İspanyolet değişimi
  • Kapı pencere menteşe değişimi ve ayarı
  • Kapı kolu tamiri ve değişimi
  • Pencere kilit değişimi ve ayarlamaları
  • Fitil ve conta değişimi

gibi birçok alanda en uygun fiyat garantisi ile hizmet sunmaktayız. Siz müşterilerimizin kapı ve pencerelerini en kusursuz hale getirmek için uzman ekiplerimiz 7/24 çalışmaktadır.

Esat Pimapen Tamiri Servisi
Esat Pimapen Tamiri Servisi

Esat Pimapen Tamiri Fiyatları Ne Kadar?

Esat mahallesinde kapı pencere pimapen tamiri fiyatları yapılacak işe göre değişecektir. Menteşe değişimi ile kapı kolu tamiri farklı fiyatlar olacağından ötürü buradan net fiyat veremiyoruz. Bizleri arayarak en net fiyat bilgilerine hemen ulaşabilirsiniz. Adres vermeniz dahilinde ekiplerimiz gün içerisinde adresinize gelerek pimapen tamiri işlerine başlamaktadır.

Esat Pimapen Tamiri Ne Kadar Sürer?

Pimapen tamiri işleri genellikle kısa sürer. Fakat bazı işler vardır ki 3 saate kadar sürebilmektedir. Bazı pimapenlerin komple bakımının yapılması gererkir ve buda uzun sürebilir. Conta ve fitil değişimi gibi işler ise maksimum 20 dakika sürmektedir.

Hizmet verdiğimiz diğer mahalleler: